Na het programma brengt hij de singles ‘Deejay’, ‘Koning van de camping’ en ‘Ik weet niet hoe’ uit waarvan de laatste onder een reclame spotje op tv terecht komt. In augustus 2016 verschijnt Main’s debuutalbum 'De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland' waarvan hij eerder dat jaar al een clubtour door heel het land doet.
Verder speelt hij met zijn voltallige band op o.a. Noorderslag, Lowlands, Solar en Reggae Geel en voeren ze een theatrale versie van het album uit op de Parade in Amsterdam en Utrecht. 2016 blijkt ook het jaar van de odes. Zo schrijft hij voor een internettalkshow muzikale odes aan onder andere Giel Beelen, Brownie Dutch, Jennie Lena, Domien Verschuuren en Peter Pannekoek.

Brengt hij bij Jandino een ode aan Judeska en schrijft hij voor Carlo’s tv cafe een liedje voor ex-president Obama. Eind 2016 verschijnt Main’s nieuwe singel “Net genoeg” (feat. Anna Rune) en begin 2017 zijn nieuwste singel en video clip “Folder”. In de zomer van 2017 zijn eerste Muziek theaterstuk “Ga weg maar Blijf” dat alles te maken heeft met vluchten, liefde en Suriname. 2018 werkt hij aan zijn nieuwe Singel en Album.

Recollected heeft een achtergrond in klassieke muziek, maar door de gedeelde liefde voor alle muziekgenres overschrijdt het ensemble gevestigde muzikale grenzen. De muziekkeuze bestaat uit klassieke werken, pop, jazz en Latijns-Amerikaans. Door de verrassende samenstelling van strijkers, toetsen, trompet en zang en de brede muzikale context is een optreden van Recollected een veelzijdige aangelegenheid.

"/>
I Amsterdam

Programma

24 - 26 aug aug Amsterdam
Oosterdok

24 - 26 aug | Amsterdam Oosterdok

389 optredens, 27 podia

Tijd

Genre

Podia

« terug naar plattegrond
//