I Amsterdam

De keuze van

De keuze van

Wij hebben een aantal bekenden gevraagd wat zij het liefste op de Uitmarkt bekijken. Wat zijn hun guilty pleasures, ongekroonde winnaars en toptips?

Jolene

Jolene

Jolene heeft net haar debuut EP ‘End Of Story’ uitgebracht en is geselecteerd voor de popronde. Ze stond onlangs bij 3FM in de schijnwerpers met haar tweede single ‘End Of Story’. Als zangdocent op het Conservatorium van Amsterdam is ze vooral nieuwsgierig naar haar eigen oud-leerlingen, waar ze een podium mee deelt.’Deze acts zijn zo uiteenlopend maar allemaal echt de moeite waard om te gaan kijken.’

Bekijken
Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Berget Lewis

Berget Lewis

Berget Lewis werd in 2012 in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ unaniem verkozen tot beste zangeres van Nederland. Als een van de vijf leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’, nam haar selftiteld album ‘Berget Lewis’ op en speelde de rol van Effie White in de sensationele musical Dreamgirls.

Bekijken
Francis Broekhuijsen

Francis Broekhuijsen

Francis Broekhuijsen werkte als acteur bij verschillende theatergezelschappen, schreef voor online en offline media, maakt radio, presenteert en maakt programma’s. Amsterdammers kennen hem als presentator bij AT5.  Zijn alterego Captain Fisherman’s Pants draait graag plaatjes.

Bekijken
Daniël van Veen

Daniël van Veen

Daniël van Veen is directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Theater in Huis, maar ook producent van diverse Amsterdamse festivals zoals het Wilhelmina Huiskamerfestival. In de tijd die overblijft is hij muzikant, programmeur van het Amsterdamse try-out podium BIES en groot fan van Ruth Jacott.

Bekijken