I Amsterdam

Bereikbaarheid

24 - 26 aug aug Amsterdam
Oosterdok

Bereikbaarheid

De Uitmarkt wordt dit jaar opnieuw gevierd op het Oosterdok in Amsterdam. Het Oosterdok bevindt zich naast het Centraal Station en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.  

Vanaf het Centraal Station:

Te voet is het vanaf het Amsterdam Centraal Station 10 minuten lopen. Gebruik de interactieve plattegrond op de mobiele website. Ga vanaf de hoofduitgang van het Centraal Station links richting het Marineterrein of loop vanaf de IJzijde richting het muziekgebouw aan het IJ en begin je rondje Uitmarkt vanaf daar.

Door werkzaamheden is de Oosterdoksdraaibrug niet begaanbaar. Tijdens de Uitmarkt wordt er een tijdelijke loopbrug aangelegd tussen het NEMO en het Marineterrein Amsterdam.

Met de auto:

Er zijn twee parkeergarages in de buurt van de Oosterdok en één parkeergarage op het Oosterdokeiland zelf.

Parkeergarage Oosterdok

Oosterdoksstraat 150, 1011 DK

Parkeergarage Markenhoven

Anne Frankstraat 220, 1011 MP

Parkeergarage Waterlooplein

Valkenburgerstraat 238, 1011 ND

 

Meer informatie over de werkzaamheden en parkeren in Amsterdam vind je op Bereikbaar Amsterdam. Zie de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie over de dichtstbijzijnde gehandicaptenparkeerplaatsen.

Met de fiets:
Er zijn extra fietsparkeerplekken aan de Piet Heinkade en aan de Kattenburgerstraat. Op het Oosterdokeiland zijn twee ruime fietsparkeergarages waar je ook je fiets kwijt kunt.

Met het openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer rijdt volgens de normale dienstregeling. Plan je reis op  9292.nl of gvb.nl